Om Företagsdoktor

OM

Ia Johansson

Ia Johansson

Senior Rådgivare


Med över 25-års erfarenhet som chef och ledare i flera bolag inom servicesektorn hjälper jag företag med effektivisering och utveckling av sin organisation.


Min erfarenhet av effektiviseringar och utveckling av organisationer genom situationsanpassat ledarskap med fokus på ekonomi har hjälpt flertalet bolag.


Jag har varit verksam inom stora koncerner, ägarledda företag och eget företagande  där ledarskap och företagsekonomi är det primära.


Sedan 2011 arbetar jag som Senior Rådgivare och under 2014 startade jag mitt eget företag, Igesia AB.


Sedan 2014 är jag certifierad i "Rätt fokus i styrelsearbetet" genom Styrelseakademien i Sverige och följer sedan dess utvecklingen genom mitt medlemskap i akademien.


Jag är även behörig att utföra DISC Profilanalys vilka tillämpas i samband med utbildningar och utveckling av organisationer och individer.
 


"Ia är en fantastisk tränare. Får oss att våga vara inbjudande och delaktiga. Hon har en stark personlighet som inte tar över, för henne är det deltagare som står i fokus."

Johanna
Kursdeltagare

"Ia har hjälpt mig att styra mitt företag, istället för att företaget styr mig. Det trodde jag aldrig att jag skulle kunna lära mig, att styra mitt företag dit jag vill. Dessutom känner jag mig så otroligt mycket lugnare när jag har kontroll på ekonomin."

Lise-Lott

Egenföretagare

"Ia skapade ett stort engagemang i gruppen, hade många bra övningar och bjöd på sig själv. Bra erfarenhet och många fina tips. Hoppas hon håller nästkommande träff."

Marcus
Kursdeltagare

Många kunder samarbetar under längre tid och referenser lämnas vid intresse.